مفتول گالوانیزه | سیم گالوانیزه روزانه چیست

مفتول‌هایی که در کشور تولید می‌شوند، دارای کیفیت و مقاومت خوبی هستند، به همین دلیل بسیاری از مصرف کنندگان ترجیح می‌دهند که نمونه‌های داخلی را برای مصارف خود انتخاب کنند.

البته شایان ذکر است که قیمت بین المللی آن دارای نوسانات زیادی نمی باشد. اما قیمت داخلی نوسانات بسیار زیادی دارد.

قیمت مناسب این محصول، آن را بسیار به‌صرفه و اقتصادی کرده است.

شناخت مشخصات فنی مفتول گالوانیزه می‌تواند کمک کند تا افراد مختلف بتوانند در هنگام نیاز خرید دقیق‌تری را انجام بدهند.

به طور کلی انجام فرایند گالوانیزاسیون برای محصولات فلزی باعث می‌شود که مقاومت این قطعات در برابر شرایط محیطی و عوامل خورنده که باعث زنگ زدگی و کاهش کارایی این محصولات می‌شود، افزایش یابد.

 از مصالح ساختمانی پر مصرف پروفیل می باشد. پروفیل به دو به دو نوع ساختمانی و صنعتی تقسیم می گردد. پروفیل های ساختمانی در ساختمان سازی به کار می روند.

این باعث می‌شود که مفتول‌های گالوانیزه از مفتول‌های فولادی معمولی مقاومت بیشتری اطلاعات بیشتری دریافت کنید داشته می توانید اینجا را امتحان کنید باشند.

به دلیل ضخامت کم لایه پوششی روی سیم مفتول، مقاومت آن نسبتاً کم است.

این لایه در فرآیند گالوانیزه سرد ایجاد می‌شود و دارای ضخامتی نازک است.

در ابتدا مفتول سیاه را تحت حرارت تعیین شده قرار میگیرد، افزایش حرارت باعث می‌شود تا سیم کربن قابل توجهی از دست بدهد و مقدار کربن در آن به حد تعریف شده‌ای برسد. به همین دلیل است که در گالوانیزه گرم نیز، مفتول نرم است.

ضخامت مفتول گالوانیزه نیز بی تاثیر بر قیمت آن می توانید اینجا را امتحان کنید نیست، هرچقدر ضخامت مفتول بالاتر باشد قیمت آن نیز بالاتر است.

مفتول گالوانیزه یا روکش دار با توجه به اینکه قیمت بالایی نسبت به مفتول سیاه یا معمولی سایت منبع دارد ولی با توجه به عمر بالایی که دارند از نظر اقتصادی مقرون به صرفه می باشد . محل مورد استفاده گزینه بعدی برای انتخاب بهتر فنس می باشد، برای اینکه قیمت مفتول گالوانیزه با روکشدار متفاوت است و هزینه خرید فنس روکشدار بالاتر روی منابع کلیک کنید از نوع گالوانیزه می باشد.

اما معمولاً دوام روکش آن‌ها بسیار کم می‌باشد. زیرا روکش ایجاد شده از “روی” در روش گالوانیزه سرد، بسیار نازک و سطحی می‌باشد.

در این روش دیگر از مواد مذاب استفاده نمی شود و پیچیدگی روش اول را ندارد. در این روش از جریان الکتریکی برای پوشش سطح فولاد استفاده می شود. در واقع فلز روی از طریق آبکاری با برق به وسیله الکترولیز روی فولاد قرار می گیرد که یک پوشش تک جزئی می باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *